DDCare B.V.

DDCare: Toekomstgerichte zorg, vandaag gerealiseerd

Open EHR en FHIR

Bij DDCare zijn we trots op onze meer dan 15 jaar ervaring in het hosten en koppelen van gezondheidszorgsystemen. We omarmen openEHR als een belangrijke standaard voor het ontwerpen, opslaan en uitwisselen van elektronische medische gegevens.
Met openEHR kunnen gezondheidszorgorganisaties gestandaardiseerde en modulaire gegevensstructuren gebruiken om de interoperabiliteit van gezondheidsinformatie te verbeteren. Dit kan leiden tot een verbeterde kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg en een betere ervaring voor patiënten.
Als lid van de openEHR-stichting begrijpen we de belangrijke rol die openEHR speelt in de gezondheidszorgsector en zijn we vastbesloten om onze klanten te helpen deze standaard te omarmen. Onze ervaring in het hosten en koppelen van systemen stelt ons in staat om openEHR naadloos te integreren met andere systemen en processen.
Bij DDCare bieden we een scala aan oplossingen voor openEHR-hosting en -koppeling, waaronder cloudgebaseerde oplossingen en integratie met andere systemen. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun openEHR-gegevens veilig en betrouwbaar worden gehost en gekoppeld, en dat ze voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging en privacy.
Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw gezondheidszorginformatiebeheer die openEHR ondersteunt, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen

Fast Healthcare Interoperability Resources (FHIR) is een opkomende standaard voor het uitwisselen van gezondheidszorginformatie via het internet. Het is ontworpen om de interoperabiliteit van gezondheidszorgsystemen te verbeteren door het bieden van een gestandaardiseerde en eenvoudig te gebruiken manier om medische gegevens te delen tussen verschillende systemen.
Bij DDCare zijn we ons bewust van de opkomende populariteit van FHIR in de gezondheidszorgsector. We bieden daarom ook ondersteuning voor FHIR-standaarden, samen met onze ondersteuning voor openEHR en MDR.
Onze expertise in het hosten en koppelen van gezondheidszorgsystemen stelt ons in staat om FHIR naadloos te integreren met andere systemen en processen. Dit stelt onze klanten in staat om efficiënter en effectiever medische gegevens te delen, wat kan leiden tot een verbeterde kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg.
Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw gezondheidszorginformatiebeheer die FHIR ondersteunt, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen. Bij DDCare zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten om de voordelen van FHIR en andere belangrijke standaarden te benutten en de gezondheidszorg te verbeteren.